Våra lokaler

Våra lokaler

Våra center i Stockholm City, Kista och Göteborg har lokaler och service som hanterar arrangemang upp till 110 deltagare. Tillsammans med våra partners erbjuder vi dessutom 130 utbildningslokaler med närmare 1 500 utbildningsplatser och datorer på 30-talet center i Sverige, från Luleå i norr till Malmö i Söder.

Vi gör det enkelt för er

Vi anpassar våra lokaler, utrustning och system efter era önskemål. Vi förinstallerar datorer vid behov, även för era egna system och tester eller certifieringar i säkra lösningar vid behov. När det är dags för paus står våra loungeavdelningar redo.

Vi har ljusa, luftiga lokaler med generösa kringytor som passar utmärkt för seminarier, utbildningar, projekt, arbetsplatser eller andra arrangemang för upp till 110 personer.

I Stockholm city finns vi 500 m från T-Centralen, med gångavstånd till butiker restauranger, teatrar mm. Här har vi fem lokaler varav två som kan göras om till en stor lokal på 110 m2

I Kista finns våra lokaler i Kista Entré. Här har vi elva rum från 19 till 90 m2 samt tillgång till en stor restaurang som erbjuder allt från enkel lunch till kvällsarrangemang. Goda kommunikationer med närhet till både tunnelbana och bussar.

I Göteborg ligger våra lokaler i byggnaden Lindholmen Science Park mitt i Göteborg. Här har vi 15 rum från 25 till 110 m2 och en 200 m2 stor altan med utsikt över vattnet och Göteborgs hamn.

I byggnaden finns en restauranger som serverar förstklassig mat och dryck till lunch eller middagsarrangemanget.