Om aktiviteten

Om aktiviteten

Aktiviteten har erfarenhet av att erbjuda lösningar för event, konferenser, utbildningar, seminarier och andra möten sen 1990-talet. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda cirka 130 utbildningslokaler med närmare 1 500 utbildningsplatser på 30-talet center i Sverige. Vi anpassar salar med eller utan datorer och övrig teknisk utrustning. Allt utifrån era önskemål.

Ni kan träna medarbetare eller kunder i era egna system eller genomföra tester och certifieringar på plats hos oss. Vi genomför exempelvis high stake-tester på uppdrag av kunder inom flera olika områden. Vi hjälper även gärna till med förberedelse, administration och planering.

Vi administrerar det ni behöver

För att förenkla och förgylla era utbildningsdagar får ni en kontaktperson som tar hand om all service enligt Aktivitetens modell och kan hantera all administration, bokning av lokaler, fika, frukt, förtäring och förinstallationer av teknik och program.

30-tal center i Sverige – och mer om du vill

Söker du lokaler på ännu fler orter är vi även vana vid att utforma anpassade lösningar med både fler platser och mobila lösningar där förinstallerade datorer och annan teknisk utrustning sätts upp på plats.

Ett urval av våra kringtjänster för kompetensprogram

Välj vad ni vill, endast en sal eller en anpassad lösning. Aktivitetens breda utbud av kompetenstjänster står till ert förfogande. Vi erbjuder allt från att hyra en färdigställd utbildningslokal per timme till kompletta utbildningsprogram där vi tar hand om allt för er. Våra erfarna rådgivare hjälper er att planera och genomföra.